Kydos Τηλεόραση 65″ 4K UHD LED K65WU22SD00

SKU: 50200168383

499.00

Out of stock

19 People watching this product now!

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Additional information
Availability

Description

Η τηλεόραση Kydos K65WU22SD00 απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια μεγάλη οθόνη και καλή ανάλυση σε συνδυασμό με βασικές λειτουργίες. Η τηλεόραση έχει ανάλυση 4K, οπότε είναι ιδανική για την παρακολούθηση ταινιών, σειρών και αθλητικών εκδηλώσεων με μεγάλη λεπτομέρεια και καθαρότητα εικόνας.

Επιπλέον, η τηλεόραση διαθέτει βασικές λειτουργίες Smart TV, όπως ενσωματωμένο Wi-Fi, εφαρμογές περιεχομένου και συμβατότητα με φωνητικούς βοηθούς, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα πρόσβασης σε διαδικτυακό περιεχόμενο και streaming υπηρεσίες.

Τέλος, η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία με τεχνολογία surround, προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία ήχου.

Συνολικά, η τηλεόραση Kydos K65WU22SD00 απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν μια μεγάλη και ευέλικτη τηλεόραση, με βασικές Smart TV λειτουργίες και καλή απόδοση εικόνας και ήχου.

 

Εμπειρία πολυμέσων

Χάρη στις τρεις εισόδους HDMI, η τηλεόραση αυτή θα μετατρέψει το χώρο σας, σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας. Η σύνδεση HDMI παρέχει ταχεία μεταφορά ψηφιακών δεδομένων υψηλής ευκρίνειας από διάφορες συσκευές κατευθείαν στην τηλεόρασή.

Επιπλέον η KYDOS σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε USB ή τον σκληρό δίσκο στην τηλεόρασή σας και να απολαύσετε άμεσα ταινίες, φωτογραφίες ή μουσική. Ταξιδέψτε, λοιπόν, σε μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένων από την άνεση του σαλονιού σας.

 

4K Ultra HD

Η ανάλυση Ultra HD, γνωστή ως 4K, έχει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τη Full HD. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν τα τετραπλάσια pixels στην οθόνη, επομένως υπάρχει εμφανώς μεγαλύτερη ευκρίνεια και ακριβέστερη απόδοση χρωμάτων, κάτι που συνεπάγεται δραστικά αναβαθμισμένη οπτική εμπειρία.

Με το κατάλληλο 4K περιεχόμενο, όπως ταινίες ή video games, μπορείτε να απολαύσετε μια ολοζώντανη οπτική εμπειρία όπως ποτέ πριν.

Netflix

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο Netflix και απολαύστε όλα τα αγαπημένα σας βίντεο. Η τηλεόραση Kydos με σύνδεση στο διαδίκτυο προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα στο Netflix, και εύκολη κατεύθυνση σε αυτό, πατώντας απευθείας το κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο.

Τεχνολογία LED

Με την ανάλυση LED ετοιμάσου για πεντακάθαρη εικόνα και υψηλή ευκρίνεια με ζωντανά χρώματα. Επιπλέον με ρυθμό ανανέωσης 50-60 hz οι εικόνες θα περνούν από την οθονη σε ένα γρήγορο χρονικό διάστημα.